Σχετικά με εμάς

Η GREAT EXHIBITIONS, με έδρα την Αθήνα και συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, αποτελεί την κορυφαία εταιρεία διοργάνωσης συμμετοχών Ελληνικών Εταιρειών στις μεγαλύτερες εκθέσεις του κόσμου. Αφοσιωμένοι στην προώθηση των ελληνικών προϊόντων, του τόπου και της ιστορίας του, διοργανώνουμε με επιτυχία συμμετοχές σε πάνω από 80 καθιερωμένες και νέες εκθέσεις τροφίμων, ποτών και τουρισμού σε όλο τον κόσμο.

Great Exhibitions-Η Eταιρία μας

Η Eταιρία μας

Μάθετε για την εταιρία μας
Great Exhibitions-Η Ιστορία μας

Η Ιστορία μας

Γνωρίστε την ιστορία μας
Great Exhibitions-Το Πελατολόγιό μας

Το Πελατολόγιό μας

Δείτε το πελατολόγιο μας
Great Exhibitions-Η Eταιρία μας

Η Eταιρία μας

Η GREAT EXHIBITIONS, με έδρα την Αθήνα και συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, αποτελεί την κορυφαία εταιρεία διοργάνωσης συμμετοχών Ελληνικών Εταιρειών στις μεγαλύτερες εκθέσεις του κόσμου, B2B συναντήσεων, επιχειρηματικών αποστολών και υποστηρικτικών δράσεων που είναι ουσιαστικές για τους Έλληνες εξαγωγείς.

Το πρόγραμμα δράσης μας περιλαμβάνει περισσότερα από 80 καθιερωμένα αλλά και νέα εκθεσιακά γεγονότα. Η εταιρεία μας, αξιοποιώντας την τεράστια εμπειρία της, υλοποίει με επιτυχία μια σειρά δράσεων που αφορούν στην οργανωμένη και άρτια συμμετοχή ελληνικών εξαγωγικών επιχειρήσεων σε μεγάλες εκθέσεις του εξωτερικού.

Παράλληλα, εμπλουτίζει το πρόγραμμα δράσης της με, αποκλειστικές για την Ελλάδα, στρατηγικές συνεργασίες για τη διοργάνωση Β2Β συναντήσεων, εκπαιδευτικών σεμιναρίων κ.α.

Η Ιστορία μας

Το 2024 η Great Exhibitions κλείνει αισίως 10 χρόνια παρουσίας στον κλάδο διοργάνωσης συμμετοχών Ελληνικών Εταιρειών σε εκθέσεις του εξωτερικού. Με βαθιά 40ετή γνώση του κλάδου των εξαγωγών και των αναγκών των Ελλήνων εκθετών, έχουμε καταφέρει να διατηρήσουμε την ανοδική μας πορεία και να καθιερωθούμε ως η νο 1 εταιρεία.
2024
Αποκλειστική συνεργασία με τη Specialty Food Association
Great Exhibitions-Η Eταιρία μας-2024
Η Great Exhibitions γίνεται ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος για την Ελλάδα και την Κύπρο για τις εκθέσεις της Specialty Food Association, Summer & Winter Fancy Food Show. Οι εκθέσεις είναι τα σημαντικότερα εκθεσιακά γεγονότα τροφίμων στις Η.Π.Α. Το 2024, η Ελλάδα, μέσω της Great Exhibitions, συμμετείχε στη Summer Fancy Food Show '24 με πάνω από 40 ελληνικές εταιρείες.
2022
Aποκλειστική συνεργασία με το Vinexposium Group
Great Exhibitions-Η Eταιρία μας-2022
Η GREAT EXHIBITIONS ξεκινάει αποκλειστική συνεργασία για την Ελλάδα και την Κύπρο με το Vinexposium Group, τον μεγαλύτερο διοργανωτή εκθέσεων οίνου παγκοσμίως, με εκθέσεις όπως Wine Paris-Vinexpo, Vinexpo Hong Kong, Vinexpo Shanghai, Vinexpo America.
2020
FOOD MARKET SHOW
Great Exhibitions-Η Eταιρία μας-2020
Η GREAT EXHIBITIONS έχει κάνει δυναμική είσοδο στην ψηφιακή εποχή σχεδιάζοντας και υλοποιώντας την 1η και 2η διαδικτυακή έκθεση τροφίμων και ποτών FMS- FOOD MARKET SHOW. Η GREAT EXHIBITIONS συνεχίζει τα βήματά της στην ψηφιακή εποχή λειτουργώντας την πλατφόρμα www.foodmarketshow.com σε ένα σύγχρονο διαδραστικό, τρισδιάστατο περιβάλλον, φέρνοντας σε επαφή τους Έλληνες παραγωγούς με Έλληνες και διεθνείς αγοραστές. Έτσι, παρά τις δυσκολίες που έφερε η πανδημία του COVID-19 παγκοσμίως, η εταιρεία μας πρωτοπόρησε και βοήθησε τους Έλληνες εξαγωγείς να παραμείνουν ενεργοί.
2019
Μετακόμιση σε νέα γραφεία & Αποκλειστική συνεργασία με Tuttofood
Great Exhibitions-Η Eταιρία μας-2019
Η εταιρεία μας μεγαλώνει και μετακομίζει στα τωρινά μας γραφεία, στην οδό Κώστα Βάρναλη 11 στο Χαλάνδρι. Παράλληλα, η εταιρεία μας πλέον παρουσιάζεται ως Great Exhibitions και το εκθεσιακό μας Brand "Truly Greece" γίνεται trademark των Ελληνικών Συμμετοχών στα μεγαλύτερα εκθεσιακά γεγονότα παγκοσμίως.
Τη δυναμική της Great Exhibitions αναγνωρίζει και η Δ.Ε. Tuttofood όπου από το 2019 αποφασίζει να συνεργαστεί αποκλειστικά με την εταιρεία μας.
2017
Greek Exports Awards
Great Exhibitions-Η Eταιρία μας-2017
Η εταιρεία βραβεύεται για 1η χρονιά με το Gold Βραβείο στην κατηγορία TOP EXPORTS CONSULTANT, όπου και κερδίζει συνεχόμενα μέχρι και το 2024, στα GREEK EXPORTS AWARDS 2017.
2016
1η Ελληνική συμμετοχή στην PLMA Chicago & εισαγωγή στις εκθέσεις τουρισμού
Great Exhibitions-Η Eταιρία μας-2016
Η Great Exhibitions, πιστεύοντας στη δυναμική των προϊόντων στην αγορά των Η.Π.Α., είναι η 1η εταιρεία που συμμετέχει στην PLMA Chicago, την μεγαλύτερη έκθεση ιδιωτικής ετικέτας. Παράλληλα, εισάγει στο ημερολόγιο των εκθέσεών της, εκθέσεις Τουρισμού, στηρίζοντας τη βαριά βιομηχανίας μας.
2015
Πρώτες συμμετοχές σε εκθέσεις / Αποκλειστική συνεργασία με WINTER FANCY FOOD SHOW
Great Exhibitions-Η Eταιρία μας-2015
Η Great Greek Exports & Trade, κάτω από το εκθεσιακό της Brand "Exceptional Greece", συμμετέχει στις πρώτες μεγάλες εκθέσεις της Ελλάδας και του εξωτερικού όπως στην Anuga 2015, FoodExpo 2015, Fruit Logistica 2015, ISM 2015 κ.τ.λ. Τα πρώτα σχόλια είναι διθυραμβικά, με τα περίπτερά μας να επισκέπτεται το μεγαλύτερο ποσοστό των επισκεπτών.
Παράλληλα, σφραγίζεται η πρώτη αποκλειστική μας συνεργασία με την Winter Fancy Food Show στις Η.Π.Α. που διοργανώνεται στο San Fransisco της California.
2014
Ιδρύεται η Great Exhibitions
Great Exhibitions-Η Eταιρία μας-2014
Η χρονιά ορόσημο για την Great Exhibitions. Ως Great Greek Exports & Trade, εμφανίζεται στο προσκήνιο. Τα στελέχη μας, με 30ετή εμπειρία στις εξαγωγές και βαθιά γνώση των αναγκών των εξαγωγέων, ξεκινάνε τις προετοιμασίες για τη συμμετοχή της εταιρείας στις μεγαλύτερες εμπορικές εκθέσεις του κόσμου.

Το Πελατολόγιό μας

Η GREAT EXHIBITIONS έχει καταφέρει να φέρει σε επαφή πάνω από 1.500 ελληνικές εταιρείες με αγοραστές σε χώρες – στόχους, όπως η Γερμανία, η Μεγάλη Βρετανία, η Ολλανδία, οι ΗΠΑ, ο Καναδάς, η Αίγυπτος, η Σαουδική Αραβία, τα ΗΑΕ, η Κίνα, η Σιγκαπούρη κ.ά.
Great Exhibitions-Το Πελατολόγιό μας-1
Great Exhibitions-Το Πελατολόγιό μας-2
Great Exhibitions-Το Πελατολόγιό μας-3
Great Exhibitions-Το Πελατολόγιό μας-4
Great Exhibitions-Το Πελατολόγιό μας-5
Great Exhibitions-Το Πελατολόγιό μας-6
Great Exhibitions-Το Πελατολόγιό μας-7
Great Exhibitions-Το Πελατολόγιό μας-8
Great Exhibitions-Το Πελατολόγιό μας-9
Great Exhibitions-Το Πελατολόγιό μας-10
Great Exhibitions-Το Πελατολόγιό μας-11
Great Exhibitions-Το Πελατολόγιό μας-12
Great Exhibitions-Το Πελατολόγιό μας-13
Great Exhibitions-Το Πελατολόγιό μας-14
Great Exhibitions-Το Πελατολόγιό μας-15
Great Exhibitions-Το Πελατολόγιό μας-16
Great Exhibitions-Το Πελατολόγιό μας-17
Great Exhibitions-Το Πελατολόγιό μας-18
Great Exhibitions-Το Πελατολόγιό μας-19
Great Exhibitions-Το Πελατολόγιό μας-20
Great Exhibitions-Το Πελατολόγιό μας-21
Great Exhibitions-Το Πελατολόγιό μας-22
Great Exhibitions-Το Πελατολόγιό μας-23
Great Exhibitions-Το Πελατολόγιό μας-24
Great Exhibitions-Το Πελατολόγιό μας-25
Great Exhibitions-Το Πελατολόγιό μας-26
Great Exhibitions-Το Πελατολόγιό μας-27
Great Exhibitions-Το Πελατολόγιό μας-28
Great Exhibitions-Το Πελατολόγιό μας-29
Great Exhibitions-Το Πελατολόγιό μας-30