Υπηρεσίες

Η GREAT EXHIBITIONS στηρίζει τους εξαγωγείς με ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών που βασίζεται στη μεγάλη και πολύχρονη πείρα των στελεχών και των εξωτερικών συνεργατών της σε θέματα εξαγωγών και διεθνούς εμπορίου.

Great Exhibitions-Kατασκευή περιπτέρων

Kατασκευή περιπτέρων

Μαζί σχεδιάζουμε το ιδανικό περίπτερο για την εταιρεία σας, βάσει των δικών σας προδιαγραφών.

Μαζί, δημιουργούμε μοναδικής αισθητικής περίπτερα που κεντρίζουν το ενδιαφέρον των επισκεπτών. Βάσει των δικών σας προδιαγραφών και αναγκών, σχεδιάζουμε το ιδανικό εκθεσιακό περίπτερο που θα προβάλει το brand σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Great Exhibitions-Παράλληλες ενέργειες

Παράλληλες ενέργειες

Η GREAT EXHIBITIONS χαράζει νέα τροχιά στους χώρους των τροφίμων, των ποτών και του τουρισμού, με τη δημιουργία κύριων και παράλληλων εκδηλώσεων, που στόχο έχουν την ανάδειξη των ελληνικών προϊόντων, του τόπου και της ιστορίας του.

Προκειμένου να συμβάλει στην ανάδειξη της ελληνικής κουζίνας και των τοπικών εδεσμάτων κάθε Περιφέρειας η GREAT EXHIBITIONS τα τελευταία χρόνια έχει συνεργαστεί με τους διασημότερους και πιο καταξιωμένους σεφ της Ελλάδας. Η συνεργασία αυτή ευοδώθηκε, με αποτέλεσμα τη δημιουργία Taste areas σε διεθνείς εκθέσεις, όπως Anuga 2015, Anuga 2017, Anuga 2019, Sial 2016, Sial 2018, Sial 2022 κ.ά., οι οποίες συγκέντρωσαν το ενδιαφέρον και την προσοχή όλων των παρευρισκομένων και ενίσχυσαν σημαντικά την προσπάθεια των Ελλήνων εκθετών να προωθήσουν τα προϊόντα τους στις διεθνείς αγορές.

Η περίφημη Κρητική διατροφή, η Μακεδονική κουζίνα, τοπικές κουζίνες απ’ όλη την Ελλάδα παρουσιάστηκαν στις μεγαλύτερες και όχι μόνον εκθέσεις παγκοσμίως σε χιλιάδες επισκέπτες.

Great Exhibitions-B2B συναντήσεις

B2B συναντήσεις

Νέες υπηρεσίες ενίσχυσης προώθησης των προϊόντων σας στο εξωτερικό προσφέρονται από την GREAT EXHIBITIONS σε συνεργασία με εξειδικευμένες εταιρείες διοργάνωσης εκδηλώσεων B2B.

Η ομάδα της GREAT EXHIBITIONS στα πλαίσια της ενίσχυσης εναλλακτικής προώθησης των προϊόντων σας στο εξωτερικό συνεργάζεται με τις μεγάλες εταιρείες διοργάνωσης εκδηλώσεων Β2Β συναντήσεων με σκοπό:

  • να βοηθήσει τους εξαγωγείς να αναζητήσουν κατάλληλους και αξιόπιστους ξένους εταίρους αγοραστές
  • να επεκτείνει την επιχείρησή τους σε ολόκληρο τον κόσμο με την αντίστοιχη προετοιμασία τους για τις δράσεις αυτές στο εξωτερικό
  • να βοηθήσει τους αγοραστές και τους παραγωγούς να βελτιώσουν τις εμπορικές τους σχέσεις και να ενδυναμώσουν τις μεταξύ τους συναλλαγές
  • να μειώσουν τα έξοδά τους
  • να τους οδηγήσει στην παγκόσμια αγορά πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά